Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól, amiért felpofozta

  • narancs.hu
  • 2022. július 29.

Mikrofilm

Az Oscar-díjas színész március óta nem szólalt meg az ügyben. A bocsánatkérő videóval szakította meg a hallgatást.

Mint ismert, Will Smith behúzott egyet Chris Rocknak, amikor az idei Oscar-gálán utóbbi az előbbi feleségével, Jada Pinkett Smith-szel és annak betegségével viccelt. Az eset következményeként Smith-t tíz évre tiltották ki az Oscar-átadókról, de a szintén idén kapott díját megtarthatta.

Mostanra jutott el odáig, hogy mindent átgondolva bocsánatot kérjen Rocktól. Hogy ezt nyilvánosan tegye meg, egy videót tett közzé, amelyben először arról beszélt, hogy a köszönőbeszédében azért nem kért bocsánatot, mert az eset miatt ködös volt a gondolkodása. Később azonban ráírt a humorista-műsorvezetőre, aki azt válaszolta neki, hogy még nem áll készen rá, hogy beszéljenek, de amikor eljön az ideje, felkeresi őt.

Valószínűleg ez a felkeresés még nem történt meg. De Will Smith kitette a videót, amelyben elhangzik:

Chris, bocsánatot kérek tőled. A viselkedésem elfogadhatatlan volt, és itt vagyok, ha bármikor készen állnál arra, hogy beszéljünk.

Ezután Chris Rock édesanyjától, öccsétől és egész családjától is elnézést kért, amiért őket is megbántotta.

Arról is beszélt, hogy tudatában van annak, hogy valószínűleg visszafordíthatatlan dolgot tett. Az elmúlt három hónapban folyamatosan visszajátszotta magában az esetet, hogy jobban megértse, mi történt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk