Egy női fenék sima ügy

  • 2016. október 3.

Snoblesse

Piszkos fantáziájú nagy művészek a Mi az, hogy nagymenők?-ben. A szerzővel Babiczky Tibor beszélget a Kossuth Klubban.
false

„Felteszem, egy női fenék sima ügy lett volna” – tudjuk meg Terry Gilliamtől, a Monty Python örökös tagjától, a Brazil rendezőjétől, akit egy közszemlére tett férfifenék sodort bajba az erkölcsrendészeknél. Köves Gábor Narancs-munkatárs filmekről és fenekekről, fundamentalistákról és hétköznapi hülyékről beszélgetett a híres és híresen peches filmrendezővel.

És azt tudják, mit mondott Eric Idle a Messiásról? És mit Kate Winslet Leonardo DiCaprióról? És mit Philip Roth az újságírónőkről? És Jonathan Franzen Philip Rothról meg a szexjelenetekről? És Lars von Trier Hitlerről?

A Narancs szerzője, Köves Gábor interjúkötetéből, a Mi az, hogy nagymenők?-ből minden kiderül.

Van valakinek kérdése? Ha igen, tegye fel nyugodtan a szerzőnek, akivel Babiczky Tibor beszélget október 6-án, csütörtökön a Kossuth Klubban.

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.