Major kontra Gobbi

  • 2014. március 3.

Snoblesse

Két nagy színész szelleme járja be a Kamra színpadát – műsoron a Notóriusok 3.4.
false

A Katona József Színház jó ideje élen jár a múltfeldolgozásban, azon belül is saját múltjának, a kulisszák előtti és mögötti történéseknek a színrevitelében. A Notóriusok sorozat negyedik epizódja Gobbi Hilda és Major Tamás alakjának megidézésével tekint vissza a színház- és politikacsinálók mesterkedéseitől terhes múltra, s benne a két nagy színészre. Gobbi Hilda szavai következnek: Politizáljon-e a színész? Elég, ha az ember dolgozik, végzi becsülettel a maga munkáját, és kész? Lehet, hogy vannak korszakai az életnek, amikor ez elég. A miénk nem ilyen korszak volt…

Az előadást Máté Gábor rendezte. Játsszák: Dankó István, Jordán Adél, Kiss Eszter, Kocsis Gergely, Mészáros Béla, Pálmai Anna és Tasnádi Bence.

Figyelmébe ajánljuk

Kipcsak kapcsolataink sem tetszenek Borellnek

  • Narancs.hu/MTI

Az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője szóvá tette, hogy a Türk Államok Szervezetének találkozóján ott ült az Észak-ciprusi Török Köztársaság vezetője is, holott ilyen államot nem ismer el az Unió.

Magyar Péter: "Ki kell húznunk az országot az Orbán-klán karmai közül"

  • narancs.hu

Szeptembertől "kormányinfókat" fog tartani a Tisza Párt  és létrehoznak egy Lúdas Matyi Alapot, hogy magánszemélyek, vállalkozók támogatásukkal beállhassanak egy-egy jó ügy mögé. Júliusban elindul az Immunitás Program, és felállítanak egy digitális gyóntatószéket. A szombati budapesti rendezvényen Karácsony Gergelynek is üzent a párt alelnöke.