Dr. Máté Gábor könyve öt hete szerepel a New York Times sikerlistáján

  • narancs.hu
  • 2022. október 22.

Sorköz

Ezzel minden idők legsikeresebb magyar írójának számíthatjuk tényirodalom kategóriában.

„Az első héten nem is hittük el. Még a második héten sem mertük kommunikálni. A harmadik héten már kezdtünk felocsúdni...” – közölte a világhírű magyar orvos, Dr. Máté Gábor stábja a Facebookon, miután kiderült, a The Myth Of Normal című könyv öt hete vezeti a New York Times bestsellerlistáját.

A magyarul Normális vagy címmel megjelent kötet – amelyet az orvos fia, Máté Dániel segítségével írt – szinte azonnal felkeltette az olvasók érdeklődését. A szerző éles kritikát fogalmaz meg a modern társadalommal szemben, amelyben népbetegségnek számít a depresszió, az ADHD, a magas vérnyomás és a krónikus betegségek, miközben az orvostudomány nem egészként, hanem részenként foglalkozik csak a testből és lélekből álló emberrel.

Dr. Máté Gábor

 
 Dr. Máté Gábor
Fotó: Michael Moster

 

Máté Gábor több könyve is megjelent már magyarul. Új munkája A sóvárgás démona, A szétszórt elmék, (a Dr. Gordon Neufelddel közösen írt) A család ereje és A test lázadása után az eddigieknél is átfogóbb képet mutat az orvos több mint ötven éves tapasztalatairól, amit a függőségek, a stresszbetegségek és a trauma területén szerzett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.