Virtuális olvasójegyet vezetett be a Magyar Tudományos Akadémia könyvtára

  • narancs.hu
  • 2023. január 9.

Sorköz

2500 forintért egy évig hozzáférhetünk az MTA könyveihez, folyóirataihoz, cikkeihez.

A Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára virtuális olvasójegyet biztosít azoknak a felhasználóknak, akik bármilyen okból személyesen nem tudják felkeresni a könyvtárt, de szívesen használnák a hozzáférhető elektronikus forrásokat, vagy esetenként szükségük volna egy-egy cikk, könyvrészlet másolatára. 

A virtuális olvasójegy a könyvtár helyben használatára, kölcsönzésre és könyvtárközi kölcsönzésre nem jogosít, de a beiratkozási díj különbözetének megfizetésével bármikor átváltható más típusú olvasójegyre. 

A megfelelő űrlap kitöltésével és a beiratkozási díj banki átutalással történő megfizetését követően kezdődhez is a online könyvtárhasználat. Most bevezető áron, 2500 forintért hozzájuthatunk a legrangosabb tudományos folyóiratok cikkeihez, könyvekhez, de kérhetünk letöltést, szkennelést is. A virtuális olvasójegy egy évre váltható.

Kiknek ajánlja mindezt az MTA?

Azoknak, akik

  • távol laknak, 
  • nehezen mozognak,
  • nehezen mozdulnak ki, 
  • vagy csak szívesebben mozognak az online térben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk