Az olimpia utolsó napján is lehet magyaroknak szurkolni

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 11.

Sport

A férfi vízilabda-válogatott és a birkózó Muszukajev a bronzéremért küzd, Gulyás Michelle és Guzi Blanka az öttusa női döntőjében versenyez. 

Az Egyesült Államok válogatottjával vívják a bronzmeccset a magyar férfi vízilabdázók vasárnap 10.30-tól a párizsi olimpián. A magyarok az elődöntőben Horvátországtól egy góllal kaptak ki. A döntőt 14 órától Szerbia játssza Horvátországgal. 

Az öttusa női döntőjét 11 órától rendezik meg. Gulyás Michelle és Guzi Blanka is ott lehet a szombat délutáni elődöntők eredménye alapján.

A szabadfogású birkózás is ez idő alatt zajlik, a Nemzeti Sport 12 órára várja a 65 kilogrammosok bronzmeccsét, amelyben a magyar versenyzőért, Muszukajev Iszmailért lehet szorítani.

Ez a párizsi olimpia utolsó napja. A záróünnepség 21 órakor kezdődik a Stade de France-ban.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk