Kikapott a férfi vízilabda válogatott az elődöntőben

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 9.

Sport

Végig szoros volt a mérkőzés, végül egy góllal vereséget szenvedtünk Horvátországgal szemben. 

 

A magyar férfi vízilabda válogatott kikapott a párizsi olimpia elődöntőjében Horvátország válogatottjától. Az első negyed végén még döntetlen volt az állás (3-3), majd egy rövid időre megszereztük a vezetést, de a horvátoknak sikerült fordítaniuk és növelni az előnyüket. Folyamatosan 1-2 gólos hátrányban voltunk, a polósok ezt a hátrányt igyekeztek ledolgozni, de túl sok volt a kihagyott lehetőség. Végül 9-8 arányban kapott ki a csapat. 

 
A horvát Marko Zuvela (j) a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vízilabdatornájának elődöntőjében játszott Magyarország - Horvátország mérkőzésen a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 9-én. Horvátország 9-8-ra győzött. Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

Ez azt jelenti, hogy a 2020-as tokiói olimpiai játékok után idén Párizsban is bronzéremért játszhat a férfi vízilabda válogatott. A vasárnapi mérkőzésen az Egyesült Államok lesz az ellenfél. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk