Fogyatékkal élő, mozgássérült, Down-szindrómás emberekkel mutatta be új mezét az NBII-es focicsapat

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 9.

Sport

„A foci mindenkié!” – fogalmaz a Kozármisleny FC új kampányában. 

Rendhagyó módon, nem játékosaival, hanem a szurkolói sokszínűséget megtestesítő fotóalanyokkal, így például fogyatékkal élő emberekkel mutatta be az NB II-ben szereplő Kozármisleny FC az új mezét – vette észre a 444.hu

Facebook-bejegyzésük szerint sokan sokfélék vagyunk, mégis ugyanúgy kötődünk a sporthoz. „Hisszük, hogy a foci mindenkié. Ezért ki tudná jobban bemutatni új összeállításunk, mint az, aki mindig ott van a lelátón és aki nap mint nap megküzd az élet aprónak tűnő, olykor mégis embert próbáló kihívásaival?”. 

A fogyatékkal élő emberek mellett a kampányban szerepeltetve vannak a Down-szindrómával élők, a mozgásukban korlátozottak, a roma származásúak, a látássérültek és a hallásérültek is, nyugdíjasok, gyerekek, autisték, valamint férfiak és nők is. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!