Lefutotta az Ultrabalatont, de előtte-utána 140–140 kilométert tekert

  • narancs.hu
  • 2023. május 7.

Sport

Takács Krisztián Csipi elment biciklivel a Balatonra, hogy fusson egy jót.

Úgy futotta le az NN Ultrabalaton 211 kilométeres távját Takács Krisztián Csipi, hogy előtte 140 kilométert kerékpározott Budapestről a rajtig. A futóverseny után pedig ismét kerékpárra ült, és ment vissza Budapestre, ugyanazon az útvonalon.

A nem mindennapi sportteljesítményről az NN Ultrabalaton oldala számolt be

Az ismert ultrafutó barátai tudtak róla, mire készül, mert Facebook-oldalán írt róla:

„Csináltam már pár kreténséget, de azt hiszem, ez simán TOP 3 lesz, közel se biztos, hogy sikerrel járok, de ami biztos: jó móka lesz... ha valahol megláttok majd és épp szarul fogok kinézni, akkor kérlek basszatok hátba jó erősen... ököllel.”

A túra végül 41 óra 26 perc alatt zajlott le. Krisztián a Maratonman Depó budapesti Tüzér utcai épületétől indult és oda is érkezett meg. 

Már jól van. Legalábbis ezt írta vasárnap délelőtt:

„Tegnap este két alvás nélküli éjszaka és 41 óra sporttevékenység után nem akartam posztolni, mert akkor még nem tudtam volna tiszta szívből mondani: jó móka volt... Most keltem 12 óra alvás után, olyan csipás a szemem, hogy a TV távirányítón írtam meg először ezt a posztot, megyek és kizabálom a hűtő teljes tartalmát, beleértve a fémrácsokat illetve az üveglapokat is...” 

Az alábbi fotón Krisztián középen látható, tigriscsíkos nadrágban:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk