Lefutotta az Ultrabalatont, de előtte-utána 140–140 kilométert tekert

  • narancs.hu
  • 2023. május 7.

Sport

Takács Krisztián Csipi elment biciklivel a Balatonra, hogy fusson egy jót.

Úgy futotta le az NN Ultrabalaton 211 kilométeres távját Takács Krisztián Csipi, hogy előtte 140 kilométert kerékpározott Budapestről a rajtig. A futóverseny után pedig ismét kerékpárra ült, és ment vissza Budapestre, ugyanazon az útvonalon.

A nem mindennapi sportteljesítményről az NN Ultrabalaton oldala számolt be

Az ismert ultrafutó barátai tudtak róla, mire készül, mert Facebook-oldalán írt róla:

„Csináltam már pár kreténséget, de azt hiszem, ez simán TOP 3 lesz, közel se biztos, hogy sikerrel járok, de ami biztos: jó móka lesz... ha valahol megláttok majd és épp szarul fogok kinézni, akkor kérlek basszatok hátba jó erősen... ököllel.”

A túra végül 41 óra 26 perc alatt zajlott le. Krisztián a Maratonman Depó budapesti Tüzér utcai épületétől indult és oda is érkezett meg. 

Már jól van. Legalábbis ezt írta vasárnap délelőtt:

„Tegnap este két alvás nélküli éjszaka és 41 óra sporttevékenység után nem akartam posztolni, mert akkor még nem tudtam volna tiszta szívből mondani: jó móka volt... Most keltem 12 óra alvás után, olyan csipás a szemem, hogy a TV távirányítón írtam meg először ezt a posztot, megyek és kizabálom a hűtő teljes tartalmát, beleértve a fémrácsokat illetve az üveglapokat is...” 

Az alábbi fotón Krisztián középen látható, tigriscsíkos nadrágban:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.