Idő előtt befejezték a meccset, mert a szurkolók összeverekedtek a játékosokkal

  • narancs.hu
  • 2023. május 8.

Sport

A Somogy megyei I. osztályban csaptak össze a felek, amikor a két néző a 70. perc környékén berohant a pályára, majd nekiesett egy játékosnak. 

Szombaton rendezték a Somogy megyei I. osztályú Toponár-Kadarkút labdarúgó bajnoki mérkőzést, amely mindössze 71 percig tartott, ugyanis szurkolók szaladtak be a pályára és verekedni kezdtek a játékosokkal – írja a Sonline

A lap szerint az esélytelenebb házigazdák a 70. percben már 3–1-re vezettek, amikor két néző magából kikelve berohant a pályára, s megfenyegették a vendég Kadarkút egyik játékosát, akinek a csapattársai a védelmére keltek. 

A vendégek játékosát, Kovács Krisztiánt vagy ököllel megütötték, vagy pedig valamivel megdobták. A kadarkúti labdarúgónak felszakadt a homlokán a bőr, s a keze is csúnyán vérzett. Ekkor  úgy döntött a vendég kadarkútiak játékosedzője, Pandur Ádám, hogy ilyen körülmények közepette nem folytatják a meccset, s lehívta a pályáról játékosait.

„Természetesen értesítettük a rendőrséget, s feljelentést tettünk a két pályára beszaladt toponári szurkoló ellen” – mondta Pandur Ádám.

„Na persze, a két bajkeverő már nem volt ott a pálya környékén. Úgy tudjuk, valamilyen közeli kocsmából vitték el őket a rendőrök. 

Kovács Krisztián pedig a meccs után rögtön a kórház felé vette az irányt, hogy látlelet készüljön a sérüléseiről. De tudja, hogy mi a legszörnyűbb ebben az egészben? Az, hogy mindenáron rá akartak venni bennünket, hogy folytassuk a mérkőzést... Nem is vettem át a jegyzőkönyvet. Gyaníthatóan ők teljesen más szemszögből közelítik meg a történteket. Mi azért bízunk – és töretlenül kitartunk – az igazunk mellett” – tette hozzá. 

(Címlapképünk illusztráció)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.