Magasra röppenne a 2Rule: az álom a magyar olimpiai csapat öltöztetése

  • MTI/narancs.hu
  • 2019. június 20.

Sport

Ám egyelőre azzal is megelégszik Mészáros Lőrinc sportmárkája, hogy az Intersport üzleteiben kaphatóak a termékek. Felkészül a webshop!

Megkötötte első kiskereskedelmi megállapodását a 2Rule-termékeket gyártó Magyar Sportmárka (MSM) Zrt., ennek értelmében csütörtöktől az Intersport tizenkét magyarországi üzletében lehet megvásárolni a csapatoknak tervezett kollekciókat, adta hírül az MTI.

Tavaly augusztusban, amikor a Mészáros Lőrinc sportmárkájaként ismert 2Rule és az MTVA bartermegállapodást kötött, így a cégnek nem kellett fizetnie az állami médiában megjelenő hirdetésekért, még azt írtuk: "A cégnek ugyan még webshopja és boltja sincs, de már több NB I-es és NB 2-es csapat is ezt a márkát választotta."

Ingyenreklám a 2rule-nak

Mészáros Lőrinc egy fillért sem fizet az állami médiának az új sportmárka reklámozásáért.

Ám ennek most vége! A mai sajtótájékoztatón Horváth Csobán, az Intersport Magyarország ügyvezető igazgatója azt mondta, hogy a vállalatnak "régóta van egy magyar hozzáadott értékű termékprogramja", amelynek keretében már több márkát bevettek a választékukba.

"Van egy sztenderd minősítési rendszerünk, amelynek ha megfelel egy partner, akkor tárgyalás következik, és ennek a végeredménye az, hogy már kaphatók a 2Rule-termékek az Intersportban" - mondta és hozzátette, bíznak benne, hogy az új termék felveszi a versenyt a nagy márkákkal, és az adott termékkategórián belül az eladás 20-25 százalékát a 2Rule termékei teszik majd ki.

false

 

Bendik Bernadett, az MSM Zrt. vezérigazgatója "hatalmas sikerként" értékelte, hogy a 2Rule bekerült az Intersport kínálatába. Elmondta, hogy a "határon inneni és határon túli" magyar piac elérése volt a céljuk, és keresnek további külhoni forgalmazókat is. A 2Rule termékei pedig a július végén induló webshopból is megrendelhetők lesznek majd, ráadásul új sportágak felé is nyitnak majd, jelenleg ugyanis a labdarúgáson, a röplabdán és a kézilabdán kívül a kosárlabda az a terület, ahol jelen vannak, de ez hamarosan megváltozik.

"Valószínűleg a következő nagy ugrás számunkra az atlétika lesz, nagy álmunk pedig, hogy a nemzeti sportági szakszövetségeket, valamint a magyar olimpiai csapatot is mi öltöztethessük, de egyelőre lépésről lépésre haladunk" - mondta a vezérigazgató.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.

A szabadságharc ára

Semmi meglepő nincs abban, hogy az első háromhavi hiánnyal lényegében megvan az egész éves terv – a központi költségvetés éves hiánycéljának 86,6 százaléka, a teljes alrendszer 92,3 százaléka teljesült márciusban.

Puskák és virágok

Egyetlen nap elég volt ahhoz, hogy a fegyveres erők lázadása és a népi elégedetlenség elsöpörje Portugáliában az évtizedek óta fennálló jobboldali diktatúrát. Azért a demokráciába való átmenet sem volt könnyű.

New York árnyai

Közelednek az önkormányzati választások, és ismét egyre többet hallunk nagyszabású városfejlesztési tervekről. Bődületes deficit ide vagy oda, választási kampányban ez a nóta járja. A jelenlegi főpolgármester első számú kihívója már be is jelentette, mi mindent készül építeni nekünk Budapesten, és országszerte is egyre több szemkápráztató javaslat hangzik el.