Trendi kiegészítők – melyik pénztárca divatos most?

  • Fizetett tartalom
  • 2022. október 19.

Támogatott tartalom

A 2022-es esztendő sok szempontból rendhagyó az előző évekhez képest. Míg nemrég a visszafogottság kapott nagyobb hangsúlyt a palettán, addig idén kiszabadult a dzsinn a palackból! Aratnak a színek, a látványos kiegészítők, azok a kellékek, amelyek szinte mindenben elütnek a megszokottól, a tradicionálistól. Ám az kétségtelen, hogy ez a szemrevaló sokoldalúság nagyon is vonzó, sőt megismerésre, megtapasztalásra méltó! Jöhetnek a rojtok?

Az idei év egyik szenzációja, hogy a felhasznált textúrák megváltoztak. Általánosan a bőr, műbőr és vászon anyagok azok, amelyek a legtöbbször alapként szolgálnak. S nyilván ezek továbbra is megtalálhatóak a kínálatban. Ám valami mégis megváltozott, ahogy erre az alábbi linken látható darabok is rímelnek: https://answear.hu/m/tommy-hilfiger

Hogy mi történt? Bejöttek a képbe sok olyan díszítési megoldás, ami az előző esztendőkben még nem dívott ilyen mértékben. A rojtok, a különböző bojtok, a ráncok, a láncok, hogy csak párat említsünk a lehetőségek közül, színpompás szertelenséggel ajándékozzák meg a modelleket. Kivétel nélkül. Persze akadnak visszafogottabb, hagyományosabb típusok is, így azoknak sem kell megrémülni, akik egyébként szerették mindazt, amit a régmúlt képviselt ezen a területen.

Az azonban elvitathatatlan tény, hogy célszerű megtapasztalni az újító irányzat megannyi kellemet hozó pozitívumát, mert ezek valóban képesek színesíteni, vidámabbá varázsolni minden egyes napot. Még a legszürkébbeket is! Sőt talán azokat a leginkább!

Overview of bijou items, plastic card, group of candles and wallet in box

 

Mi újság a színekkel?

Az a jó hírünk, hogy a tárcadivat követi az általános trendet, azaz fő a sokszínűség! Természetesen a fekete vagy a barna ugyanúgy felfedezhető a palettában, tehát a régi nagyágyúk nem tűntek el, csupán osztoznak a trónon a többiekkel. A bordó, a piros, a szürke, a zöld és még sorolhatnánk, igazi nyertesek! Ahogy az ősz ragyog, pompázik a folyton változó, pulzáló színekben, úgy a tárcák is csillogtatják az árnyalataikat, mégpedig szemeket gyönyörködtető formában.

Red and beige leather wallets

 

Melyik az a kiegészítő, ami meghökkentő, de ide passzol?

Az öv. Na, ez az, amin általában a legtöbben megdöbbennek. Hogy jön ide az öv? Úgy, hogy az https://answear.hu/k/ferfi/kiegeszitok/ovek oldalon egytől-egyig olyan darabok fedezhetőek fel, amelyek szinte maradéktalanul passzolhatnak a kiszemelt tárcához.

A részletekben rejtőzik az ördög, tartja a régi mondás, és az tény, hogy ennek a bölcsességnek az igazságtartalma számtalanszor beigazolódik az életben. Ez egy kitűnő példa erre, mivel az övre senki sem asszociál akkor, amikor a pénztárcákról van szó. Pedig azonos anyag esetén különösen látványos az összhang, de amúgy sem nehéz olyan modellt találni, ami harmonizál a többi kiegészítővel.

Fárasztónak hathat minden egyes apróságra ekkora figyelmet szentelni, ám valójában megéri a törekvésre némi energiát áldozni, meg persze időt. Ugyanis a végül megtapasztalható látványos, stílusos, kellemet sugárzó végeredmény garantáltan páratlan és egyedi, ami ízlésességről, stílusosságról, trendiségről és persze magabiztosságról árulkodik!

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk