Erdélyi fiatalok gyűjtik a támogatói aláírásokat Kecskeméten

  • narancs.hu
  • 2022. február 16.

Választás 2022

A helyi KecsUp információi szerint fideszes képviselőknek segítenek a kampányban. 

Sepsiszentgyörgyből érkezett fiatalok gyűjtenek aláírásokat Kecskeméten a fideszes Szeberényi Gyulának – erről ír a helyi KecsUp

Információik szerint napi 10 ezer forintos fizetést kapnak ezért, és a homokbányai önkormányzati munkásszállón laknak. A lap újságírói kedden körülbelül 15 órakor kimentek a munkásszállóhoz, ahol egy román rendszámú fekete Mercedes típusú mikrobuszt találtak, CV kezdetű rendszámmal, vagyis a jármű Kovászna megyei, aminek Sepsiszentgyörgy a központja. Meglepetésükre Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester Mercedes B osztályú autója is ott állt, amikor a késői órákban visszamentek megnézni, hogy mi a helyzet. 

Ma délelőtt 10 óra körül ugyancsak visszamentek a munkásszállóhoz; ekkor a fiatalok, zöld mappákkal a kezükben, egy magyar rendszámú autóba ültek be, de a román rendszámú kisbuszt is nyitogatták, illetve ekkor már egy másik románt rendszámú autó is ott állt.  Nem sokkal később Kerekegyházáról kaptak arról információt és fotókat, hogy a zöld mappás fiatalok Salacz László fideszes jelöltnek gyűjtenek aláírásokat. 

A Narancs.hu pár napja írta meg, hogy erdélyi egyetemistákat toboroznak kampányolni. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot! 

Figyelmébe ajánljuk