A Heti Válasz durván nekimegy Kövér Lászlónak

  • narancs.hu
  • 2014. november 21.

Villámnarancs

El a mancsokkal Európa lobogójától! Ráadásul az alattomos támadáshoz Vas Istvánt, a közismerten ilyen meg olyan költőt hívják segítségül.

„Fáj, milyen elánnal próbálják eltávolítani az európai zászlót az Országház vezetői. Mondhatják, hogy a mai brüsszeli bürokraták és strasburgi politikusok semmit nem adtak nekünk, de a csillagos lobogó nem őket jelképezi, és még nem is csak az Európai Uniót, hanem egész Európát, egy ideált, amelyhez évszázadok óta tartozni akarunk. Olyan szimbólum ez, amiért szívünk dobogott írja a Valasz.hu-n saját nevével jegyezvén a vakmerő Laky Zoltán. Csak baja ne legyen belőle.

Aztán menten megretten ő is a saját merészségétől, s szinte ugyanazzal a levegővel helyet követel az árpádsávos zászlónak is parlamentben. "És miért írná felül az Árpádok érdemeit az, hogy a nyilasok is vörös-ezüst sávos szimbolikát használtak? Mit számít, hogy hányféle mocsok száradt meg és fakult meg rajtuk? A mieink."

Nos, a felesleges túlbiztosítás tankönyvi esete és súlyos tévedés is: Kövér László a büdös életben nem sérelmezte az árpádsávos zászló jelenlétét.

Figyelmébe ajánljuk