Biztos, hogy kell ezt? A Momentum azért cseszteti Gulyás Mártonékat, mert az időjárás miatt lemondták a tüntetést

szerző
- gera -
publikálva
2017. okt. 23., 18:10
kommentek
11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Van elég dolog, amiért kritizálni lehet, de ez most baromira nem az.

Miután az időjárás miatt a Gulyás Márton-féle Közös Ország Mozgalom lemondta a mai tüntetését, a Momentum előállt egy videóval, pontosabban egy Forrest Gump-parafrázissal, ami kvázi arról szól, hogy micsoda ciki tett ez; a Momentum viszont nem hátrál meg, őket nem ijeszti el egy kis vihar. A videó ötletességét nem vitatnánk, hiszen mindig jó, ha egy pártnál vannak kreatív elképzelések, de álljunk meg azért egy-két szóra.

Forrest és a Momentum október 23-i tüntetése

Egy kis eső Forrest szerint sem árthat meg. Találkozunk 18.30-kor a Szabadság téren! A videót pártolónk, Gajdár Krisztián készítette! https://www.youtube.com/user/gajdikuka Facebook: https://www.facebook.com/momentum.moz... Insta: https://www.instagram.com/momentummoz... Tumblr: https://momentumofficial.tumblr.com Twitter: https://twitter.com/momentumhu Honlap: https://momentum.hu/ Hírlevél feliratkozás: https://momentum.hu/momentum-kapcsolat/ Ha támogatni szeretnél minket: https://momentum.hu/momentum-tamogatas/

Most azzal nem is nagyon foglalkoznánk, hogy a Közös Ország Mozgalom nem párt, és a célkitűzéseivel a Momentum is egyetért, elvégre az új választási törvénnyel kapcsolatos záródokumentumot is aláírta, szóval nem világos, mi a célja az élcelődésnek.

Van itt azonban egy ennél némileg fontosabb dolog is, hogy tudniillik semmi sem lehet olyan fontos, mint a résztvevők biztonsága: mert lehet mondani, hogy ez tök ciki, hogy egy normális tüntetést nem képes összehozni manapság az ellenzék (igaz), és láss csodát, Orbán Viktor is elmondta a magáét délután, meg hát 1848-ban sem fújták le a forradalmat az esős, borús idő miatt. Csakhogy ha a cudar időt jósoló előrejelzések miatt lemondanak egy demonstrációt, az nem meghátrálás, hanem szimplán racionális döntés, amely miatt teljesen felesleges csesztetni bárkit is. Van elég dolog, amiért joggal lehet (akár a közös üggyel elég lassan haladó, azt nehézkesen kommunikáló Közös Ország Mozgalmat is), és talán ezeket kellene megtalálni.

Címlapkép: MTI/Marjai János

szerző
- gera -
publikálva
2017. okt. 23., 18:10
kommentek
11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11
  Hóvarjú
  2017. október 24., kedd 17:11
  10
  +1+1+1+1+1
  lényegében:
  +5
 2. 10
  yoyo
  2017. október 24., kedd 12:48
  gimiben a tornatanár minden osztályban eljátszotta a falu bikája versenyt, korosodó pasiként nagyon fontos volt számára, hogy mindig megmutassam, még ő a legerősebb: egyenes kieséses rendszerben végigszkandereztetett minket, végül az elődöntő győztesével ő állt ki a legerősebb címért.
  És itt volt a kutya elásva, a döntős ellenfele már előzőleg lenyomott egy sor párbajt, egyre erősebb ellenfelekkel, a tanár meg frissen állt be. Mindenki érezte, hogy ez nagyon nem fair, de senki nem merte szóvá tenni.

  Ez a választási törvény nagyon hasonlóan lett kiokoskodva: mire a kipihent, semmiféle rivalizálásba nem kényszerített fidesz ringbe lép, addigra az ellenfelei már teljesen lerongyolva, egymást lehasználva, testileg-lelkileg megtörve tántorognak.

  A sok nagyon buta párt és politikus pedig még mindig nem fogja föl, mennyire beszopatták magukat.
  Ha pedig csak fele olyan buták, mint amilyennek tűnnek, akkor bizony ez fog menni 2018 után is.

 3. 9
  tiszapolgári
  2017. október 24., kedd 10:20
  8

  Ez Békegalambnál pont fordítva van, minél többet kommentel, annál népszerűbb.
 4. 8
  galambocskám
  2017. október 24., kedd 07:11
  A fegyőr engem egyre jobban emlékeztet a gyurcsincsire. Ez is minden lében kanál és minél alább száll a népszerűsége annál kanalabb.
 5. 7
  rworse
  2017. október 23., hétfő 23:19
  6

  A Jobbik friss, pirospozsgás erő, nem a régi nómenklatúra.
 6. 6
  tiszapolgári
  2017. október 23., hétfő 22:29
  Délután az ellenzéki pártok képviselői megkoszorúzták Nagy Imre szobrát. A Momentum és LMP nem volt ott, ott voltak viszont a Jobbikkal közös beszélgetésen. Ez milyen már, az ellenzéki pártokkal nem, de a Jobbikkal igen?
 7. 5
  tiszapolgári
  2017. október 23., hétfő 22:22
  „meg hát 1848-ban sem fújták le a forradalmat az esős, borús idő miatt”

  Igen, de akkor még nem volt se tévé, se videojáték.
 8. 4
  rworse
  2017. október 23., hétfő 21:30
  Kedves vicces momentuma az idei lincselős "ünnepnek".

  Marhák.
 9. 3
  Niki
  2017. október 23., hétfő 20:56
  Külön út a siker útja?
  A Jobbik, az LMP a Momentum és a Közös Ország Mozgalom vitaestje a rendszerváltás lehetőségeiről.
  Ez sokkal fontosabb kérdés.

  https://www.youtube.com/watch?v=WMeI8o94uEc
 10. 2
  Cheyenne
  2017. október 23., hétfő 20:52
  Na most ez a kisgera közlemény, meg hogy a Narancs lehozza, hááát, ez így a főnevek és a tulajdonnevek kicserélésével, bármelyik fidesz peopagandalapba beférne. Gulyásgergely elképesztő kényeskedésénél csak ez a mentegető langyi szótömeg a kínosabb..

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk