Habony Árpád állítólagos barátnőjéről forgatott a Tv2

  • narancs.hu
  • 2016. április 9.

Villámnarancs

Andy Vajna tévéje bemutatta a „szemtelenül fiatal és tehetséges Nagy Boglárka festőnőt”. Nem vicc!
false

Két hónappal ezelőtt, miközben csúcsra járatódott a Szépművészeti és a miniszterelnöki főtanácsadó képkölcsönzési balhéja, a hvg.hu arról számolt be, hogy Habony Árpád és múzeumigazgató barátja, Baán László együtt szórakozott egy luxushotelben tartott kiállításmegnyitón, ahol a kormányzati tanácsadó állítólagos barátnője mutatta be festményeit, Vajna Tímea gyémántüzlete pedig az új ékszerkollekcióját.

Nagy Boglárka és Habony kapcsolatára egy véletlennek köszönhetően derült fény, a 444.hu olvasója szúrta ki D. Tóth Kriszta Náray Tamással forgatott videójában az alábbi jelenetet:

Aki többet akar tudni Nagy Boglárkáról, a leghitelesebb információkat a ripost.hu-n találja. A sajtóinformációk szerint Habonytól nem túl távol álló bulvárportál hosszú cikkben számol be róla, hogy:

„Szen­zá­ció: Négy­sze­res áron ütöt­ték le a fi­a­tal fes­tőnő képét! Ilyen még soha nem volt. Ennyire fi­a­tal fes­tő­mű­vész képe még nem kelt el itt­hon ilyen gyor­san, ennyi­ért”, és „akár világhírű is lehet az alig 24 éves művész”.

Most a sajtóinformációk szerint Habony Árpád befolyása alatt álló, néhány hét alatt az elvtelen lakájújságírás szimbólumává váló Tv2 női magazinja érezte úgy, hogy fejet kell hajtania a „szemtelenül fiatal és tehetséges” festő előtt. Orosz Barbara Tűsarok c. műsorának március 6-ai adásában a 18. perctől látható a portré.

A mi kérdésünk csupán annyi: vajon „leszóltak” nekik, hogy kit kellene meghívni, vagy önszorgalomból cselekedtek, és igyekeztek jó pontokat szerezni a főnökségnél? Továbbá: melyik a rosszabb?

Figyelmébe ajánljuk