Itt az Orbán-kormány legnagyobb sikere

  • narancs.hu
  • 2014. február 5.

Villámnarancs

Andy Vajna elérte azt, amit a magyar politikai elitből még soha senki.

Sokszor vádolják azzal az ellenzéket és a kormánnyal szemben kritikus sajtót, hogy mindig fanyalog, a kákán is csomót talál, nem keresi a jót – és egyáltalán: nem vesz részt a nemzeti együttműködésben.Vannak azonban olyan sikerek, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni, viszont fogást sem találhatunk rajtuk – hiszen az eredmény magáért beszél. Andy Vajna, a magyar film felvirágoztatásáért felelős kormánybiztos esetében erről van szó.

A bulvár angyala

A bulvár angyala

Fotó: MTI

A Marketing&Media magazin két napilap (Blikk, Bors) és négy hetilap (Best, Hot!, Kiskegyed, Story) tavalyi címlapjait vizsgálta meg, és összeállította a magyar celebek toplistáját. Az első három helyen régi ismerőseink, mondhatni a bulvár klasszikusai értek célba: Liptai Klaudia, Détár Enikő és Rékasi Károly. Utána viszont a keresztény-konzervatív kormánypártok reklámarcai következnek: Palácsik, vagyis Vajna Tímea a negyedik, őt követi boldog férje, míg Orbán Viktor és Habony Árpád kedvenc műsorvezetője, Hajdú Péter a hatodik.

Mindenkinek szívből gratulálunk, és őszintén hiszünk benne, hogy Andy Vajna dicsőséges ragyogásából nemcsak a kormányra, de a magyar filmművészetre is hullik néhány fénysugár.

Figyelmébe ajánljuk