Mészáros Lőrinc bekeményít, vele ugyan ne packázzon senki!

  • narancs.hu
  • 2016. augusztus 17.

Villámnarancs

A nemzet gázszerelőjében felébredt a proletár öntudat.

Mészáros Lőrincet eddig nem nagyon izgatta, mit írnak, mit beszélnek róla, inkább a munkába temetkezett, meg is lett az eredménye: a tavalyi 9 milliárd után idén már 24 milliárdra saccolják a vagyonát. De megsértődött, és perel az ország legsikeresebb gázszerelője…

Ami persze sokaknak nem tetszik. Belekötnek a tehetséges vállalkozóba, olyanokat mondanak, hogy Orbán Viktor barátsága nélkül nem lenne a fasorban sem, de hát ez már ilyen ország, fáj a siker, tombol az irigység.

Mészáros eddig tűrt, most azonban

elege lett a tiszteletlenségből, hogy nem az esze, a tudása, a tehetsége alapján ítélik meg. Ahogy azt a Népszabadság írja:

pert indított az Együtt ellen, mert Orbán

strómanjának nevezték. Mészáros ügyvédje azzal indokolta az eddig szokatlan harcmodort, hogy a felcsúti polgármestert rossz színben tüntetik fel azok az állítások, amelyek szerint befektetéseivel nem a saját vagyonát, hanem Orbán Viktorét növeli.

Most már csak az a kérdés, hogy ennek alapján ki mindenkit perelne még Mészáros? Merthogy az elmúlt években nemcsak az Együtt, hanem tulajdonképpen az összes ellenzéki párt és lap hasonlóan vélekedett róla. De arra is letennénk a nagyesküt, hogy a Fidesz hívei közt is számosan vannak, akik pontosan ezt gondolják.

Bepereli az összes lapot és pártot?

Mert ha így lesz, jaj a vagyonnak! Ki fog dolgozni Mészáros helyett, ha a gázos ürge állandóan a bíróságra jár?

Figyelmébe ajánljuk