Vidnyánszky Attila a NAT-ról: a Wass Alberthez és Nyirő Józsefhez hasonló írókra nagy szükség van

  • narancs.hu
  • 2020. február 13.

Villámnarancs

A Nemzeti igazgatója szerint Wass és Nyírő Trianon feldolgozásában is segíthetnek.

"Világosan kell látni, hogy kiket akarunk nevelni, milyenné akarjuk formálni a felnövő generációk magyarjait. Ha magukat büszkén magyarnak valló szabad embereket szeretnénk, akik a szülőföldjükért tenni akarnak, valamint akik ismerik a történelmüket, szeretik a nemzeti hőseiket és büszkék azokra, akkor a Wass Alberthez és a Nyirő Józsefhez hasonló írókra nagy szükség van a kötelező tananyagban" – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Vidnyánszky Attila.

De kijelentett még mást is: "Nyirőt és Wasst olvasva hitforrásként is megélhető a trianoni katasztrófa, a műveikből az sugárzik, hogy van jövőnk, az Úristen tervez velünk."

false

A Nemzeti Színház igazgatója megosztotta a véleményét arról is, hogy a liberálisok milyen magyar embereket szeretnének látni: a nemzeti kormányzat elképzelésével szemben álló alternatíva a liberálisoké, akik kisszerű, állandó bűntudatérzettől megnyomorított, folyamatosan igazodni, alárendelődni vágyó magyarokat szeretnének látni az országban.

A Magyar Narancs legfrissebb, ma megjelent lapszámában Pántlikás kényszerzubbony címmel írunk arról, miként pusztít az új Nemzeti Alaptanterv.

Magyar Narancs

Nagyon sokat hoz! Fizessen elő, és ajándékba parádés kedvezményeket nyújtó Magyar Narancs olvasókártyát küldünk! Részletek Előfizetés-vásárlásáról azonnal e-mailes visszaigazolást küldünk Önnek. Ajánlatunk csak belföldi előfizetés esetén érvényes. Külföldi kézbesítési cím esetén lapunkat megrendelheti a hirlapelofizetes [at] posta [dot] hu e-mail címen. A Magyar Narancs digitális változata olvasható okostelefonon, tableten, személyi számítógépen, és a vasalón is dolgozunk!

Figyelmébe ajánljuk