Blikk: túltolta a bulizást Johhny Depp, ezért mondták le budapesti koncertjét

  • narancs.hu
  • 2023. július 20.

Zene

Még orvost is kellett hívni hozzá, hogy csekkolja, minden rendben van vele. 

Július 18-án, kedden tartották volna Johnny Depp és Alice Cooper zenekarának, a Hollywood Vampires koncertjét, ám a bulit váratlanul az utolsó pillanatban lemondták. Ráadásul sokan már eljöttek a koncertre, többen nem Budapestről, hanem több száz kilométert utaztak, hogy lássák a világhírű színészt. 

 

Azt tudni lehetett, hogy Johnny Depp miatt kellett lemondani a koncertet, a Blikk most azt írja, hogy

a világsztár annyira kiütötte magát, hogy még orvost is kellett hívni hozzá a belvárosi szállodába, ahol a banda tagjai laktak.

„Minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan” – mondta a lapnak egy forrás. 

„Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot” – tette hozzá az informátor. 

A Twitterre felkerült egy bejegyzés, amin a színész röviddel a koncert kezdete előtt látható. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk