Jövő nyáron Budapesten lép fel Ed Sheeran

  • narancs.hu
  • 2023. október 20.

Zene

Utoljára 2019-ben volt nálunk a popsztár. 

2024. július 20-án a budapesti Puskás Arénában lép fel Ed Sheeran – írja a Telex a Puskás Aréna bejelentése nyomán. Sheeran a Matemathics Tours keretében koncertezik jövőre Európában és Ázsiában is, a budapesti koncertre október 26-tól kaphatók jegyek.

Ed Sheeran koncertje Amszterdamban

 
Ed Sheeran brit énekes-dalszerző a koncertet ad Amszterdamban 2021. október 6-án.
Fotó: MTI/EPA-ANP/Sander Koning
 

Ed Sheeran 250 millió eladott lemezzel és közel 80 millió átlag Spotify-hallgatóval az elmúlt közel másfél évtized egyik legnagyobb popsztárja, 2011 óta gyakorlatilag mindent elért, amit a popzenében el lehetett érni, és még azon túl is, írja a portál. 

Ed Sheeran utoljára 2019-ben járt Magyarországon, a Sziget Fesztiválon.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.