300 ezer forintra büntették Hadházy Ákost a Karmelitánál történt kordonbontások miatt

  • narancs.hu
  • 2023. október 10.

Belpol

A rendőrség szerint ő volt a megmozdulás szervezője.

Pintér Sándor rendőrsége összesen 300 ezer forintra büntetett, mert a hatóság azt »állapította meg«, hogy három alkalommal is én voltam a várbéli kordonbontások szervezője"

írja Facebook posztjában Hadházy Ákos.

Az országgyűlési képviselő hozzáteszi, hol az általa viselt láthatósági mellényből következtetett a hatóság arra, hogy ő a megmozdulás szervezője, hol meg azért gondolták ezt, mert sokat beszélt a sajtóval. Az már augusztusban kiderült, hogy a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség szerint törvényesen jártak el a Hadházyval szemben fellépő rendőrök.

"Ennél azonban sokkal nagyobb baj, hogy a hírek szerint diákokat is zaklat a rendőrség" – írja Hadházy. Úgy tudni, több fiatal ellen is eljárást indítottak a Karmelitánál történt kordonbontások miatt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk