A "békés ünnep" jegyében zárva tartanak a Lidl üzletek december 24-én

  • narancs.hu
  • 2023. november 10.

Belpol

Mind a 8500 munkavállalójuknak biztosítják a szabadnapot, ahogy azt a CÖF szerette volna.

A Lidl mind a 200 hazai üzlete zárva lesz december 24-én, olvasható az áruházlánc közleményében. Azt írják, Magyarország egyik legnagyobb keresztény ünnepén, a Civil Összefogás Fórum és az Egyenlő.hu kiemelt partnereként döntöttek úgy, hogy meghozzák ezt az „úttörő” lépést, amely biztosítja a nyugalmas, békés, szeretetteljes ünnepet – írja a hvg.hu.

A karácsonyi boltzár a CÖF-CÖKA és az Egyenlő.hu célja szerint a kereskedelmi dolgozók érdekeit képviseli, az élelmiszeripari szektorban legnagyobb forgalmat bonyolító Lidl Magyarország pedig „teljes vállszélességgel” áll mellé. Hozzáteszik,

fontosnak tartják, hogy piacvezető áruházláncként példát mutassanak és Magyarország alapértékeit tovább erősítsék.

Mind a 8500 munkavállalójuknak biztosítják a szabadnapot december 24-én, mert a család fontossága nem kérdés számukra”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A Rákóczi úti villamosok nyomában

A fővárosi polgármesterválasztásra készülődve idézzük fel kilenc évvel ezelőtti cikkünket, amelyben a Rákóczi úton, a Thököly úton, a Kossuth Lajos utcán és az Erzsébet hídon futó villamosokra emlékeztünk.