Az ukrán gabonáról is kikérik az emberek véleményét a nemzeti konzultációban

  • narancs.hu
  • 2023. november 10.

Belpol

Hiszen focihoz és politikához Magyarországon mindenki ért.

„A nemzeti konzultációban a magyarok lehetőséget kapnak arra, hogy minden, Magyarországot érintő, politikailag vitás kérdésben kifejezzék álláspontjukat; így van ez az ukrán gabona ügyében is” - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese pénteki videójában.

A 444.hu azt írja, Zsigó Róbert szerint az ukrán gabona elárasztotta a kelet-európai piacokat, „gazdasági és egészségügyi problémákat okozva”, mindezt úgy, hogy Brüsszel nem kérdezte meg erről az embereket. A Fidesz-KDNP viszont kikéri a magyarok véleményét, Zsigó arra kért mindenki, hogy éljen a lehetőséggel, és mondja el a véleményét Brüsszelnek az ukrán gabona ügyében.

"Nálunk két dologhoz mindenki ért, ebből egyik a foci, a másik a politika - fogalmazta meg Orbán Viktor már 2016-ban. Nem csoda hát, hogy az ukrán gabonáról is minden magyar embernek kijegecesedett véleménye van.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk