A debreceni stadiont is bezárják télre

  • narancs.hu
  • 2022. október 13.

Belpol

Várhatóan az év végéig már nem fűtik fel, a továbbiakról az energiakereskedők árajánlatai alapján döntenek.

székesfehérvári után a debreceni stadionban is lecsavarják télre a fűtést – írja az rtl.hu. A november 9-i utolsó bajnoki meccs után csak annyira fűtik fel a Nagyerdei Stadiont, hogy ne fagyjon el az infrastruktúra. Ez alól csak azok a helyiségek jelentenek majd kivételt, amelyekben dolgoznak – mondta a Debreceni Nagyerdei Stadion Üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója. 

Várhatóan az év végéig már nem is fűtenek be jobban, a továbbiakról pedig az energiakereskedők árajánlatai alapján döntenek.

Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester szerdán szintén arról beszélt, hogy november 14-től csak az állagmegóváshoz szükséges mértékig fűtik fel a Mol Aréna Sóstó stadiont. A polgármester azt mondta, a januári folytatás is kérdéses, mert az energiaköltségek elviselhetetlen terhet jelentenek a településeknek.

A Nagyerdei Stadiont 2014-ben, a sóstóit 2018-ban adták át. Mindkét városnak fideszes polgármestere van.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk