A DK az összes EP-képviselőhöz eljuttatta Orbán tusványosi fajelméleti fejtegetését

  • narancs.hu
  • 2022. július 25.

Belpol

Mert a Fidesz csak egy cenzúrázott verziót küldött körbe.

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor szerint a veszélyek, a bizonytalanság és a háború évtizede lesz a következő, korábban megrendíthetetlennek hitt tartóoszlopai repedeznek a nyugati civilizációnak. Többek között erről beszélt a miniszterelnök a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) tartott előadásában Tusnádfürdőn szombaton.

 

Hétfőn Barkóczi Balázs a DK országgyűlési képviselője, szóvivője adott ki közleményt, melyben azt írta: „Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője csak cenzúrázva merte elküldeni az európai parlamenti képviselőknek Orbán Viktor hétvégi beszédét.

Az általa küldött összefoglalóból kimaradt Orbán fajelméleti fejtegetése is, ami Európában és általában a nyugati civilizációban is vállalhatatlan lenne”.

A képviselő hozzátette: „A DK segít, ahol tud: Dobrev Klára az összes európai parlamenti képviselőnek elküldte a beszédből azt, amit Orbánék nem mertek. Vége a kettős beszédnek és a pávatáncnak, Orbánt a fajelmélet sem fogja kihúzni abból az elégedetlenségből, amit az adóemeléseivel és a megszorításaival okozott a magyaroknak. Orbán többé Európában sem ölthet báránybőrt, az európai politikusok ma reggelre szóról szóra és betűről betűre ismerik a magyar miniszterelnök véleményét a fajok keveredéséről. A DK szerint a fideszes Mein kampf csak tovább mélyíti az Orbán és Európa közti szakadékot, amivel távolabb kerültünk attól, hogy Orbán Viktor rendszere bármilyen uniós forráshoz jusson.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk