A Fidesznek nem tetszik, hogy Botka tízezer forintot osztogatna a nyugdíjasoknak

  • narancs.hu
  • 2019. május 6.

Belpol

És persze, a korábbi polgármesternek sem tetszik.

„A Fidesz határozottan elutasítja és ellenzi, hogy Botka László a lakossággal fizetesse meg a saját lustaságát, gyávaságát és azt, hogy lélegeztetőgépre kapcsolta Szegedet” - nyilatkozta Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke arra, hogy a polgármestrer a közelmúltban bejelentette: minden nyugdíjas és iskolába felvételiző tízezer forintot kaphat - írta meg a hvg.hu.

A korábbi polgármester, Bartha László is támadja Botkát, aki kifejezetten júdáspénznek nevezi a 10 000 forintnyi juttatásokat. Véleménye szerint a magas parkolási és tömegközlekedési díjat, a vállalkozókat sújtó adók mérsékelésével, több pénzt maradhatna a szegedi családoknál.

Megvan, mivel kedvez a kormány a nyugdíjasoknak az Erzsébet-utalvány helyett

Előbb jön a postás a nyugdíjjal. Hétfőn megérkeznek az átutalással folyósított decemberi nyugdíjak a bankszámlákra, és a posta is megkezdi a kézbesítést - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára mai budapesti sajtótájékoztatóján. Novák Katalin azt mondta, hogy a biztonságérzetet akarják növelni azzal, hogy az ünnepekre tekintettel az esedékesnél korábban juttatják pénzhez az érintetteket.

Figyelmébe ajánljuk