A II. kerület MSZP-s polgármesterét is megzsarolta az Angyal ügyvédje

  • narancs.hu
  • 2019. december 9.

Belpol

Már rendőrségi nyomozás is zajlik.

Ahogyan arról a mai nap korábban beszámoltunk, Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója azt mondta az ATV reggeli műsorában, hogy őt zsarolta meg az Angyal ügyvédje, és tudja is ki az, de nem nevezte meg.

Molnár Zsoltot zsarolta meg az Angyal ügyvédje

Milliós összegeket kért tőle az elkövető. Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az ATV-ben hétfő reggel azt mondta, nincs eltitkolt lakása, nem drogozott soha, nem vett részt szexpartikon, de őt akarták megzsarolni - írja az Index. A politikus elmondta, a műsor után egyenesen a rendőrségre megy feljelentést tenni, és azt is hozzátette: név szerint tudja, hogy ki akarta megzsarolni, de ezt nyilvánosan nem árulta el.

Őrsi Gergely, a II. kerület októberben megválasztott polgármesterét is megzsarolta az Angyal ügyvédje blog – értesült a 24.hu. Az MSZP-s képviselő nem árult el részleteket, ugyanis az a rendőrségi nyomozást akadályozná. Annyit elárult, hogy őt személyesen nem keresték meg, hanem Molnár Zsolton és egy másik személyen keresztül zsarolták meg. Őrsi egy Facebook-videót is közzétett.

 

„Különböző csatornákon keresztül arról jutottak el hozzánk hírek, hogy lejáratási kísérletet terveznek, amennyiben nem teljesítem a zsarolók követeléseit. A zsarolók célja többek között az is, hogy a kerület közéletének javítása és valódi problémák elhárítása helyett valótlanságok tisztázásával teljenek a napok. Persze nem ért váratlanul, hogy az október 13-án kapott nagyarányú felhatalmazás az ilyen jellegű politikai eszközök felbukkanását is magával hozhatja, de bevallom, az őszintén meglepett, hogy két hónap sem telik el az első ilyen próbálkozásig.

Szeretném világossá tenni: soha semmilyen zsarolási kísérletnek nem fogok engedni. Hamis lejáratások helyett, a kerület valódi problémáival foglalkozom, ezzel bíztak meg a választók.
Innentől ez egy rendőrségi ügy, munkájukat mindenben segítem és én is teszem a dolgomat polgármesterként” – írja a polgármester.

Figyelmébe ajánljuk