A Rogán Cecília Sarka Kata sikerpáros tovább terjeszkedik a médiában

  • narancs.hu
  • 2019. március 19.

Belpol

Bulvároldalt vásároltak.

A Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata tulajdonában lévő Top News Hungary Kft. megvásárolta a TWN.hu bulvárhíroldalt –  közölte a Népszava az oldal impresszumában található információkra hivatkozva.

A Top World News nevű oldal kiadója korábban a Kasza Tibor érdekeltségében lévő TWN Press Média Kft. volt.

Korábban írtunk arról, hogy a Rogán-Sarka párosnak két közös cége is van, az egyik a Nakama & Partners a másik pedig a tavaly decemberben alapított Top News Hungary Kft. Erről a cégről először a 24.hu emlékezett meg, megjegyezve, hogy a cég ügyvezetője egyben a a Femcafé ügyvezetője.

Az ügy azért is érdekes, mert a Femcafé portált működtető Netrise Hungary Kft. tulajdonosa a cégjegyzékben szereplő adatok szerint Bessenyei István, a Valton Security kisebbségi tulajdonosa, aki egyben Sarka Kata élettársa és épp Svábhegyen építi luxusingatlanját.

Sarka Kata élettársa akkora luxusfészket épít Svábhegyen, hogy abban még Rogánék is meghúzhatják magukat

Kis utca, hatalmas ház. Hónapok óta nagy a jövés-menés a Svábhegy egyik apró utcájában. A Fogaskerekű svábhegyi megállójától pár perce lévő, szűkös Felhő utcában konténerek és kisebb-nagyobb teherautók érkeznek naponta többször, miután az egyik telken nagy erőkkel épül egy új, pazar ingatlan.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.