Ádernek nem kellett a TEK, de Novák Katalint ők fogják védeni

  • narancs.hu
  • 2022. május 5.

Belpol

Ádert zavarta, hogy a TEK-en keresztül Orbán Viktor minden programjáról tudott.

Ismét a Terrorelhárítási Központ (TEK) felel majd Novák Katalin május 10-étől hivatalba lépő megválasztott köztársasági elnök állandó védelméért - számol be a Népszava a Magyar Közlönyben szerda este megjelent kormányrendeletről.

Kiemelik, hogy ez azért is érdekes, mert bár Áder Jánost is a TEK védte kezdetben, ám a leköszönő köztársasági elnök még 2015-ben úgy döntött, hogy nem a TEK-kel, hanem a Készenléti Rendőrséggel őrizteti magát. A döntés oka az akkori beszámolók szerint az volt, hogy Áder számára az Oebán Viktorral folytatott beszélgetéseiből az derült ki, hoyg a miniszterelnököt a TEK révén minden egyes programjáról tájékoztatják. A lap hozzáteszi, hogy  a TEK akkori vezetőjének, Hajdu Jánosnak közvetlen bejárása volt a miniszterelnökhöz.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk