Akkuhulladékot vitt Orbán felcsúti háza elé a Momentum

  • narancs.hu
  • 2023. október 2.

Belpol

Jelképesen. Mert "Orbán Viktor kormánya hazánk legnagyobb veszélyes hulladék-importőre lett."

Bedő Dávid és Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselői, illetve Stummer János, a párt politikusa akkumulátor-hulladékokat vittek Orbán Viktor felcsúti háza elé, így tiltakozva a Magyarországra érkező akkugyárak és a módosított környezetvédelmi törvény ellen.

Orbán Viktor kormánya hazánk legnagyobb veszélyeshulladék-importőre lett: mérgező üzemekkel szórja tele az országot."

 
 
Fotó: Facebook/Stummer János

"Jelképesen elhoztuk a miniszterelnök házához azt, amivel a valóságban milliónyi magyarnak kell hamarosan szembesülnie: házaink szomszédságában jelenik meg hamarosan a Fidesz felelősségéből terített mérgező hulladék” – írja Facebook bejegyzésében Stummer János.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Vajda Mihály

  • narancs.hu

A Széchenyi-díjas magyar filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, lapunk Egotrip rovatának szerzője 88 éves volt.