6 százalékos nyugdíjemelés jön januárban

  • narancs.hu
  • 2023. október 2.

Belpol

Jelentett be Varga Mihály. Februárban meg jön a 13. havi nyugdíj. Csak úgy dől a nyugdíj.

6 százalékos nyugdíjemelés jön januárban

jelentette be Varga Mihály mondhatni rendhagyó módon a Facebookon. A pénzügyminiszter formabontóan, egy időseknapi köszöntést posztolt fotóval, és csak a saját posztjára írt kommentben rejtette el a lényegi információt, ott is csak úgy mellékesen.

Varga saját posztjára írt kommentjében először is felsorolta mindazt a propagandát és önppromót, amit kormánytagként kötelező, hogy a kormány megőrzi a nyugdíjak reálértékét, pedig mint ismert, nehezítésként itt van a háború, meg a "szankciós energiaválság" is. Majd összefoglalta a kormány idei nyugdíj-intézkedéseit, miszerint januárban 15 százalékos emelést hajtottak végre az infláció miatt, novemberben újabb 3,5 százalékos évközi emelés jön.

Majd közölte, hogy

januárban ismét emelni fogjuk a nyugdíjakat, újabb 6 százalékkal, februárban pedig a 13. havi ellátásra is számíthatnak a nyugdíjasok."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk