Akkumulátoros cég bukkant fel Budán

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 27.

Belpol

Húsz éves tapasztalattal rendelkezik lítiumakkumulátorok fejlesztése és gyártása terén. 

Phylion Battery (Hungary) Kft. néven jegyzett be a cégbíróság nemrég egy új társaságot, amely főtevékenységének az akkumulátor- és szárazelemgyártást tüntette fel. Alapítója a hollandiai székhelyű Phylion Battery (NL) B.V., ennek kézbesítési megbízottja egy ügyvédi iroda, ennek a XI. kerületi, Villányi úti címére adta meg a székhelyét az új társaság – írja a 24.hu. A portál a témában megkereste a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, de a cikk megjelenéséig nem kapott választ. 

A Phylion magyar nyelvű honlapokon főként elektromos biciklik akkumulátorellátójaként tűnik fel, a kínai cég 

a honlapján azonban úgy mutatkozik be, mint a lítiumakkumulátorok fejlesztése és gyártása terén 20 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás,

és repertoárjában elektromos autók és energiatárolásra szolgáló akkumulátorok épp úgy megtalálhatók, mint az akkumulátorok újrahasznosítása. A leírás szerint gyártóbázissal rendelkeznek két kínai városban, Szucsouban és Csucsouban, ezenkívül leányvállalatuk van Európában és Indiában is. A lap emlékeztet, a világ tíz legnagyobb akkumulátorgyártója közül öt már Magyarországra érkezett. 

(Címlapképünk illusztráció)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Vajda Mihály

  • narancs.hu

A Széchenyi-díjas magyar filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, lapunk Egotrip rovatának szerzője 88 éves volt.