Állandó kampány: minden nyugdíjas megkapja az új propagandalapot
D_MTI20200616001.jpg

Állandó kampány: minden nyugdíjas megkapja az új propagandalapot

  • narancs.hu
  • 2020. június 16.

Belpol

A JóKor című színes kiadványból kiderül: a kormány nagyon vigyáz a nyugdíjasokra.

JóKor címmel tájékoztató magazint kapnak a nyugdíjasok,  jelentette be Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott. A lapot a következő hetekben kétmillió nyugdíjasnak küldik ki.

Nyitrai Zsolt elmondta, az Idősek Tanácsa kezdeményezte egy olyan hiteles tájékoztató kiadvány megjelentetését, amely a legfontosabb közérdekű információkat tartalmazza a nyugdíjasoknak. A magazin a Magyar Államkincstár kiadásában, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Idősek Tanácsa és a Miniszterelnöki Kabinetiroda együttműködésében jelenik meg - tette hozzá Nyitrai az MTI tudósítása szerint.

Novák Katalin államtitkár azt mondta, a nyugdíjasok a negyedéves magazinból közvetlenül, hiteles forrásból kapnak tájékoztatást minden őket érintő kérdésről.

Az Idősek Tanácsában feltehetően ott ül Habony Árpád és Rogán Antal is, valójában ugyanis a JóKor egy kormánypárti propaganda-kiadvány. Ez derül ki legalábbis a hvg.hu beszámolójából. A lapban ugyanis már az első lapozás után rögtön Orbán Viktor féloldalas köszöntőjébe olvasható, alatta pedig, egy szintén féloldalas „Magyarország kormánya megbecsüli az időseket” című kormányzati hirdetés.

A lapban pár kormánypárti celeb (Reviczky Gábor, Győrfy Pál) karanténbeszámolója mellett egy interjú is van Novák Katalinnal.

Figyelmébe ajánljuk