Az Index megírta, hogy Rácz Zsófia nem mondott igazat, ezért a helyettes államtitkár kitiltotta a portált a Facebook-oldaláról

  • narancs.hu
  • 2020. március 4.

Belpol

Elegáns.

Ahogyan arról a Narancs.hu is beszámolt az Index nyomán, Rácz Zsófia, az Emberi Erőforrások Minisztériumának 22 éves helyettes államtitkára ritkán vesz részt eseményen, és akkor sem lehet tőle kérdezni.

Rácz egy Facebook-posztba erre reagálásképpen lényegében azt állította, hogy egy győri rendezvényen beszélt volna a portál riporterével, de az nem tudott tőle mit kérdezni. Nem kellett sokat várni az Index válaszára: a lap megírta, hogy a szóban forgó győri rendezvényen többször fordultak interjúkérelemmel Rácz Zsófiához, de sajtósai minden alkalommal elzárkóztak az interjútól. Rácz egy rövid protokolleseményen kezet fogott Győr újdonsült fideszes polgármesterével, Dézsi Csaba Andrással, ekkor Dézsi fordult az újságírók felé azzal, hogy van-e kérdésük.

Ezt a cikket be is linkelték Rácz említett Facebook-posztja alá, amit a helyettes államtitkár (vagy a közösségi oldalán kezelője) eltávolított, majd letiltotta a portált – írja az Index.

Figyelmébe ajánljuk