Bödőcs: „Jó lenne, ha a korrupciónak lennének következményei, itt is és ott is”

  • narancs.hu
  • 2019. október 12.

Belpol

A humoristát új könyve kapcsán kérdezték, de szóba került a Borkai-botrány is.

„Jó lenne, ha a korrupciónak következményei lennének. Mindkét oldalon, lásd a kispesti hangfelvételt. Ott is le kellett volna mondani, és visszavonulni, és itt is” – mondta Bödőcs Tibor péntek este az ATV-ben, amiről a 444.hu számolt be. A humorista-író az új könyvéről kérdezték, de szóba került a Borkai-botrány is.

Bödőcs nem tart attól, hogy viccet csinál a kormányközeli személyekből, csak attól fél, hogy nem működik egy poén. „Demokratának lenne annyi, mint nem félni a más véleményűektől, és remélem, hogy ők sem félnek tőlem” – fogalmazott. Hozzátette: „nyilván jobb lenne egy olyan miniszterelnökről paródiát csinálni, aki után nem azt kérdezik, hogy hogyhogy még szabadlábon vagyok. Az, hogy ekkorát szólnak a paródiák, az sem rajtam múlik”.

Bödőcs Tibor az új könyve kapcsán több interjút is adott a közelmúltban:

Bödőcs: „Már egy ideje mondhatom a családomnak: azért megyek a kocsmába, mert dolgozom"

A humorista-író új könyvéről adott interjút. Szombaton lesz Bödőcs Tibor új könyvének, a Meg se kínáltak-nak bemutatója, aminek apropóján Winkler Nóra készített egy interjút a humorista-íróval - szúrta ki a 444.hu. A beszélgetésből kiderül, hogy Bödőcs kocsmai élményeit használja fel a könyveihez, amivel kapcsolatban azt mondta: „van egy olyan állapot, hogy lemegyek úgymond anyagot gyűjteni.

Figyelmébe ajánljuk