Csak a szerkesztőségnek nem szóltak, hogy megszűnik a lap

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 11.

Belpol

Az Azonnali.hu újságírói egy hét múlva reagáltak a tulajdonos bejelentésére.

Tényleg megszűnik az Azonnali.hu – erősítette meg az online hírportál Üzemi híradó című szerkesztőségi közleménye az egyik tulajdonos, Gerényi Gábor egy héttel ezelőtti nyilatkozatát.

„Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni minden olvasónak (egyre többen voltatok mostanában) az elmúlt éveket, függetlenül attól, hogy a »régi« vagy az »új«, esetleg mindjét brigádot szerette-e. Mi természetesen szerettük volna folytatni, igény határozottan volt rá. Ahogy az is jó lett volna, ha nem a Media1-ről tudjuk meg a hírt, hogy megszűnik a munkahelyünk, sajnos Kelemen Imola ügyvezető igazgatónak sem volt lehetősége ezt személyesen közölni” – olvasható a keserű, ironikus hangvételű közleményben.

Gerényi azt nyilatkozta, a cég évek óta veszteséges, bizonytalanok a kilátások, emiatt – tehát gazdasági okokból – döntöttek a bezárás mellett.

A szerkesztőség azt ígéri, hogy nevével ellentétben nem azonnal szűnik meg: „még azért őszig futni fognak mindenféle anyagaink, és az is szuper, ha esetleg elolvasod őket majd. Szóval köszönjük, reméljük, valamilyen formában még találkozunk!”

Az Azonnali.hu megszűnéséről a minap két alapítója így írt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk