Dobrev árnyékkormánya brit árnyékkormánnyal találkozik

  • narancs.hu
  • 2023. március 22.

Belpol

Baljós árnyak.

„Elindultunk! Utolsó előkészületek a Brüsszel-London vonatúton. Kezdődik az Árnyékkormány kétnapos londoni látogatása. Kora délután Keir Starmer árnyék-miniszterelnökkel, Nagy-Britannia következő miniszterelnökével találkozom. Azért megyünk Londonba, hogy megmutassuk, van alternatívája Orbán rendszerének, a következő magyar kormány újra fogja építeni azokat az erős nyugati szövetségeket, amiket Orbánék leromboltak” – írta közösségi oldalán a DK „árnyék-miniszterelnöke”, Dobrev Klára.

Az eseményről Gyurcsány Ferenc pártelnök is posztolt: „Őfelsége III. Károly brit király árnyékkormányával találkozik ma Dobrev Klára és árnyékkormányának több tagja.Azt építjük, amit Orbán minden nap rombol: a hitet a nagyvilágban is, hogy Magyarország majd visszatér a tisztesség, a partnerség, a felelősség útjára. Mi nyugatos Magyarországot akarunk. Barátokat, szövetségeseket, nyugalmat, gyarapodást. Dobrev Klára elfogadott partnerként megy ma Londonba. Talán most majd többen értik: az árnyékkormány nem kommunikáció, nem a Demokratikus Koalició pártügye, hanem remény, hogy helyreállítjuk a haza tisztességét itthon és külföldön.”

Este majd lesz sajtótájékoztató is, bizonyára azért nem napközben, mert most még túl sok a fény.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk