„Itt vagyunk 20 prostival” – orgiára hívta „gazdáját” Schadl György

  • narancs.hu
  • 2023. március 22.

Belpol

Újabb részletek a Shadl–Völner-ügy lehallgatási jegyzőkönyvéből.

Schadl György: Figyelj, itt ülünk öten, mindenkit ismersz, a két Marci, az A. meg a L. T.

Róbert: Igen?

Schadl György: Csak mi vagyunk fiúk, és úgy húsz prostituált van rajtunk kívül. Nem jössz le?

Róbert: Nem elég a húsz prostituált? Kell még egy?

Ez is szerepel a jegyzőkönyvben, amit a nyomozók rögzítettek Schadl György, a végrehajtói kar börtönben, csótányok között csücsülő elnöke és R. Róbert között, aki áprilisban ünnepelte 50. születésnapját. Különböző problémás ügyekben (adóhatósági eljárások, felnőttképző iskola működési engedélye) együtt kavartak jó pénzért – írja a Blikk.

A lap megemlíti, hogy sem a végrehajtói kar elnöke, sem a harmadrendű vádlott, R. Róbert nem ismerte el a bűnösségét a bírósági előkészítő ülésen, pedig az ügyészség Schadlra 10 évig, R.-re 9 évig tartó szabadságvesztés kiszabását kérte volna.

R. Róbert, akit 2018-ban sikkasztásért egy év szabadságvesztésre ítéltek három év próbaidőre felfüggesztve, a nyomozati anyagok szerint „igazi kavarógépnek tűnik” – írja a Blikk. Az ötletekben és magasszintű kapcsolatokban nem szűkölködő férfi három vádpontban is érintett.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk