Duró Dóra nagyon kiakadt, felőle Terry Black vagy Orbán Viktor is szavazhat a Jobbikra

  • narancs.hu
  • 2017. október 27.

Belpol

Kedves homoszexuálisok, nyugodtan szavazzatok ránk, mi meg nyugodtan buzizunk tovább.

Tegnap az MTI egyik híre ezzel a címmel jelent meg: „A jobbikos Dúró Dóra szerint pártja örül a melegektől kapott szavazatoknak is”, s egyebek mellett azt írták, hogy a Jobbik politikusa szerint „minden magyar állampolgárt szeretnének képviselni, és azokat várják, akik azonosulni tudnak értékrendjükkel, arra a kérdésre pedig, hogy

ez a melegekre is vonatkozik-e,

Dúró azt felelte: ha valakinek ilyen a szexuális irányultsága, de úgy érzi, hogy a Jobbik képviseli az ő érdekeit, akkor örülnek neki, ha rájuk szavaz.

A hírre Dúró Dóra azonnal reagált Facebook-oldalán, de miután kifejtette, hogy igaz ugyan, hogy felőle Terry Black vagy Orbán Viktor is szavazhat a Jobbikra, de az MTI mégis csúsztat. „Ráadásul ilyen elképesztő címmel írnak külön hírt a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo Tv rosszindulatú kérdésére adott válaszomból, miközben a sajtótájékoztatót másról tartottam” – írja, majd sietve leszögezi, hogy az ő homoszexualitással kapcsolatos álláspontja nem változott.

E szerint Dúró továbbra sem támogatja a homoszexuálisok házasságkötését, de még a bejegyzett élettársi viszonyt sem, s ellenzi az örökbefogadás lehetőségét is. Mi több, „a provokatív, tömeges garázdaságot megvalósító Pride-ot” betiltaná,

a „homoszexuális propagandát” pedig kitiltaná

a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikból is, „ahol évről évre helyet kapnak szintén a Fidesz jóvoltából”. A jobbikos képviselő ezzel zárja posztját: „A magyarság felemelkedésének biztosítását abban látom, ha férfiak és nők szabad elhatározásán alapuló házasságokba születnek gyermekek. A magyarság legnagyobb problémája jelenleg a katasztrofális demográfiai helyzet, ezért sem szabad semmi olyat népszerűsíteni, ami ezt súlyosbítja.”

Figyelmébe ajánljuk