444: Egyházközségi elöljárónak választották K. Endrét a szabadulása után

  • narancs.hu
  • 2024. február 29.

Belpol

A pedofil igazgató bűnsegédjét a bicskei református gyülekezet presbiterévé választották, amit a lelkész nem kommentált a lapnak.

Endrét a szabadulása után, az előző év végén presbiterré választották Bicskén – értesült két egymástól független forrástól a 444.hu.

A presbitérium tagjait hat évre választják, gazdasági, közösségi, hitéleti kérdésekben rendelkeznek szavazati joggal. Természetesen feddhetetlenséget, megfontoltságot, a viszálykodás elkerülését, pénzügyi szerénységet várnak tőlük.

Máté János bicskei református lelkész a lapnak nem akarta kommentálni az értesülést, gyorsan letette a telefont. Érdekesség, hogy 2017-ben közzétették az egyház honlapján a presbiterek listáját, tavaly meg nem.

A múlt héten a vasárnapi istentisztelet után a lelkész bejelentette egy presbiter lemondását, csak éppen azt nem közölte, kiről van szó.

A lap forrásai szerint megválasztásakor K. Endre mindössze annyit mondott magáról bemutatkozásként, hogy Erdélyből jött és Bicskén él, de a hívek többsége nem tudott arról, hogy el volt ítélve.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk