Eladja budai villáját Vajna Tímea

  • narancs.hu
  • 2023. október 20.

Belpol

Az Instagrammon hirdeti. 

Andy Vajna örököse, Vajna Tímea csütörtökön osztotta meg a közösségi oldalain, hogy megválik budapesti házától. A II. kerületben található otthonról szóló hirdetésekben betekintést adott a luxusingatlanba. Az Amerikában élő örökösnő Instagram-történetben osztotta meg az egykori otthonáról készített fotókat – írja a Blikk.

A lap megjegyzi, Vajna Tímea 2020-ban hosszas keresgélés után vette meg a budai ingatlant, amire akkor 850 millió forintért sikerült lecsapnia, miután megvált az elhunyt férjével, Andy Vajna egykori filmügyi kormánybiztossal közös otthonuktól.

A Telex megjegyzi, Vajna Tímea egy ideje Los Angelesben él, májusban kapta meg az amerikai állampolgárságot. Átszámítva hárommilliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez csak amerikai állampolgárként férhet hozzá.

A magyarországi érdekeltségeit felszámolta, utolsó hozzá köthető társaság a budapesti Nobu, melynek üzemeltetüke, a Buno Vendéglátóipari Kft. csaknem 1,6 milliárd forint bevételt és 201 millió forint nyereséget hozott adózás után. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk