Erdogan megint Budapestre jön Orbánhoz

  • narancs.hu
  • 2023. november 27.

Belpol

Decemberben. Egyelőre nem tudni, szóba kerül-e a megbeszélésen a svéd NATO-tagság.

A török államfő, Recep Tayyip Erdogan december 18-án várhatóan Budapestre utazik

a Magyar-Török Felső Szintű Stratégiai Együttműködési Tanács ülésére, mely az augusztus 20-án megkezdett budapesti tanácskozás folytatása lesz – írja az atv.hu.

Az ATV azt valószínűsíti, hogy a decemberi tanácsülés központi témája lesz a két ország közti gazdasági együttműködés, ahogy arra a múlt héten Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel tárgyaló Mehmet Fatih Kacir török ipari és technológiai miniszter szavaiból következtetni lehet.

Arról egyelőre nincs hír, téma lesz-e a decemberi tanácskozáson Svédország NATO-csatlakozásának ratifikálása. Mint ismert, már csak Magyarországot és Törökországot nem hagyta jóvá a NATO 33 tagállama közül a csatlakozást.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk