Etyek fideszes polgármestere is elment Magyar Péter rendezvényére

  • narancs.hu
  • 2024. május 27.

Belpol

Nem fél attól, hogy emiatt elveszti az állását. 

Nem érti Etyek fideszes polgármestere, hogy miért nem mernek kimenni egyesek Magyar Péter eseményeire Felcsúton, Bicskén és a környező településeken. Mint elmondta, ő nem fél attól, hogy elveszíti az állását, mivel egy szabad országban élünk, és még ha nem is gondolkodunk egyformán „el kell menjünk, érdeklődnünk kell, beszélgetnünk kell” – írja a 444.hu

Zólyomi azt mondta a portálnak, hogy számára nagyon furcsa volt Magyar beszéde, mivel szerinte eddig annál az asztalnál ült, és onnan étkezett. Ő pedig nem érti, hogy „aki elítél olyanokat, akik között eddig ücsörgött, az hogyan és mitől okosodott meg ennyire, és fordult át a másik oldalra. Számomra azért különösen érdekes, mert a másik oldal, az a nemzetközi egységben hívő, és a hazánkat korábban kiárusító üzletemberek hálójában van.”

 
Zólyomi Tamás polgármester beszédet mond az etyeki Csodaszarvas Bölcsőde átadásán 2024. április 24-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
 

Fontosnak tartotta meghallgatni Magyar Pétert, aki nemrég arról beszélt, hogy a magyarok temessék be egymás között az árkokat. Az etyeki polgármester szerint azonban „ez a jelenlegi előadás semmiképpen sem arra mutatott, hiszen én lázításnak nevezném az árkok betemetése helyett, én viszont kíváncsi voltam rá a saját szememmel, és meg akartam nézni, ezért vagyok itt.”

Zólyomit megkérdezték arról is, hogy miért félnek a környező településeken attól, hogy kijöjjenek Magyar eseményeire. Azt mondta, ő csak a saját nevében tud beszélni, de ő itt van, tehát el mert jönni. „Nem félek senkitől, hogy elvesztem az állásomat, és azt gondolom, hogy egy szabad országban, még akkor is, ha nem gondolkodunk egyformán a dolgokról, el kell menjünk, érdeklődnünk kell, beszélgetnünk kell, és aztán összefogva együtt jó megoldásokat hozni a hazánkért.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.