ATV: a Békemenet napján dőlhet el, hogy visszalép-e Szentkirályi Alexandra

  • narancs.hu
  • 2024. május 27.

Belpol

Vitézy Dávid visszalépését is mérik. 

Legkésőbb a Békemenet napjára „bizonyosan eldől”, hogy visszalépjen-e Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje Vitézy Dávid, az LMP jelöltjének a javára – értesült az atv.hu kormánypárti forrásoktól. A lap szerint Vitézy esetleges visszalépésének hatását is mérik. 

A portál szerint vannak mérések mindkét opcióra, vagyis Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid visszalépésére. Egyik forrás azt mondta, hogy

a Békemenet napjára, vagyis június elsejére, ahol Orbán Viktor miniszterelnök beszédet is mond majd, bizonyosan eldől a kérdés. 

Mint ismert, Karácsony Gergely főpolgármester mondta azt egy múlt heti interjúban, hogy tudomása szerint van olyan felvétel, ami azt bizonyítja, mérik, hogy Szentkirályi Alexandra visszalépjen-e. A Republikon friss mérése szerint Szenktirályi 25 százalékkal áll Karácsony Gergely mögött Budapest teljes lakosságának pártprefereinciáit tekintve. A regnáló főpolgármesternek 34 százalékot mértek, míg Vitézynek 21 százalékot.

Ahogyan arról lapunk beszámolt, Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid visszalépését is mérte az a cég, amely korábban Novák Katalin lemondását is monitorozta. Közben a Fidesz cáfolta az ATV értesülését. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk