„Ez a választás lesz a legnyomorúságosabb a rendszerváltás óta” - Reagált Puzsér a közös budapesti jelöltekre

  • narancs.hu
  • 2019. július 5.

Belpol

Leszögezte, „ő ennek az ellenzéknek nem a része.”

„Már nem tudom követni, hányadszorra jelenti be Karácsony Gergely a teljes ellenzéki összefogást, és ígéri meg, hogy pár nap múlva végleges lesz a listája a kerületi polgármester-jelöltekről. Már nem tudom követni, hányadszorra ünnepli ennek nyomán a balliberális sajtó ezt a hazug, szenteskedő szerencsétlent” - olvasható Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt Facebook-bejegyzése.

Hozzátette, el kell ismernie, Karácsony Gergely annyi újdonságotó szánt a mai napra, hogy megkérdőjelezze az ellenzékiségét. „Aszerint a Karácsony Gergely szerint nem vagyok ellenzéki, aki a Fidesz-MSZP maffiától rendel parkoltatást, s akinek legfőbb támogatója a Botka László szerint is Fidesz-ügynök MolNER Zsolt, budapesti MSZP-elnök” - írta.

Leszögezte, ennek az ellenzéknek valóban nem a része. „Semmi közöm Karácsony Gergelyhez, Horváth Csabához, Gy. Németh Erzsébethez, az általuk megszemélyesülő romlottsághoz és elvtelenséghez. Amint a Fidesz MSZMP-vé vált, úgy alakult meg újra a Hazafias Népfront a háziasított ellenzék tagjaiból. Ezek a politikusok remekül élnek a „diktatúra” elleni harcból, remekül üzletelnek a Fidesszel, és remekül hülyítik a választókat azzal, hogy a belőlük épülő Népfront bármilyen téren is a rendszer alternatívája” fogalmazott, végül aláhúzta, „ez a választás lesz a legnyomorúságosabb a rendszerváltás óta: a parkolási maffia két jelöltje nyolcpárti támogatással áll egymással szemben, és csak pár maroknyi civil képez alternatívát.”

A mai nap folyamán korábban Karácsony Gergely a Facebook-oldalán tette közzé, hogy az ellenzéki kiket indít Budapesten az önkormányzati választáson.

Itt van a lista, hogy kiket indít az ellenzék Budapesten az önkormányzati választáson

Két kerületben a Jobbik saját jelöltet állít. „Rengeteg munka előzte meg, hogy ezt a csapatot összeállítsuk és én hiszek benne, hogy velük fogjuk visszavenni Budapestet a Fidesz fogságából" - olvasható Karácsony Gergely Facebook-bejegyzése. A DK-LMP-Momentum-MSZP-Párbeszéd szövetség az alábbi jelölteket indítja az októberi önkormányzati választásokon: I. kerület: V. Naszályi Márta II.

Figyelmébe ajánljuk