Felcsút a harmadik település, ahol díszpolgárrá avatták Mészáros Lőrincet

  • narancs.hu
  • 2023. október 21.

Belpol

Tehetség nem marad észrevétlenül.

„Ki más kaphatná ezt a címet, mint az, akinek neve összeforrt a településsel, akihez megszámlálhatatlan sok fejlesztés, beruházás és társadalmi felelősségvállalás kapcsolódik” – méltatta második leghíresebb szülöttjét Felcsút polgármestere, Mészáros László. – „A helyi képviselő-testület ezzel a kitüntetéssel szeretné megköszönni Mészáros Lőrincnek, hogy vállalatcsoportjának karitatív tevékenysége mellett, elkötelezett lokálpatriótaként kiemelt figyelmet fordít a térség fellendítésére, az ott élők életszínvonalának javítására, jólétük előmozdítására.”

„Felcsút és az egész Vál-völgye térség szívügyem, hiszen itt nőttem fel” – fűzte hozzá Mészáros Lőrinc a kitüntetés átvételét követően.

Orbán Viktor strómanját korábban Csíkszeredán és Eszéken is díszpolgárrá avatták.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk