Feljelentést tesz a DK a fideszes alpolgármester lemondásával járó tiszaföldvári balhé miatt

  • narancs.hu
  • 2024. március 1.

Belpol

Egy állítólagos szemtanú állítása szerint a lemondott alpolgármester kiskorúakat zaklathatott a borozóban. 

„Feljelentést tett a rendőrségen Demokratikus Koalíció, mert egy tiszaföldvári szemtanú állítása szerint kiskorú lányokat zaklathatott részegen a Fidesz alpolgármestere Tiszaföldváron, aki a botrány miatt azóta lemondott. A rendőrségnek tisztáznia kell, hogy igazak-e annak a helyi lakosnak az állításai, aki szerint Cseuz Zsolt és barátja, egy gazdag vállalkozó egy helyi kocsmában tartott buliban alsónadrágra vetkőztek az asztaloknál ülő kiskorúak előtt, mire a lányok pedofilnak nevezték az alpolgármestert – mondta el a DK-nak a szemtanú” – írja a párt közleményében. 

A párt szerint „egy újabb fideszes pedofilbotránnyal” állhatunk szemben. „Vajon a helyi fideszes kiskirályok tényleg úgy érzik, hogy bármit megtehetnek? Vállalkozó barátaikkal együtt ellophatják a közpénzeket, hogy aztán részegen mulatozva ártatlan gyerekekre vessenek szemet? Mi, DK-sok ennek akarunk véget vetni! El a kezekkel a hazánktól, el a kezekkel a gyerekeinktől! – ezt üzenjük ennek a rendszernek, amit az orbáni pedofilhálózattal együtt fogunk kisöpörni az országból” – áll a párt közleményében. 

A DK egy videót is közzétett, amelyen állítólag egy szemtanú mondja el a történteket. A személy arca nem látható, csak a lába. 

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, egy helyi vállalkozó a fideszes alpolgármester, Cseuz Zsolt társaságában, félmeztelenül rugdosta a lelakatolt borozó kapuját, ahonnan kitették őket, Tiszaföldváron. A történtek után az Cseuz lemondott alpolgármesteri címéről. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk