A fideszes alpolgármester társaságában rugdosta a lelakatolt borozó kapuját a helyi vállalkozó Tiszaföldváron

  • narancs.hu
  • 2024. február 26.

Belpol

Félmeztelenre vetkőzve. 

Múlt héten keceli fideszes városvezetők verekedtek össze egy kocsmában, a hétvégén pedig Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere és egy, a város által idén januárban díjazott helyi vállalkozó keveredett hangos kocsmai afférba – írja a 444.hu. A tiszaföldvári Facebook-csoportokban most a legnépszerűbb videós tartalom a Barcza Borozó szombati programjának utózöngéit mutatja. 

A lap beszámolója szerint a felvételeken egy több önkormányzati megrendelést kapó vállalkozó, Kiss Ferenc részegen, félmesztelenül Cseuz Zsolt alpolgármester társaságában rugdossa a borozó biztonsági okokból miattuk lelakatolt kapuját, próbál bejutni, és azt ordibálja a bent lévő társaságnak, hogy

„mi a geci van, mi van, bazmeg, gyere ki!”

Az ügyben garázdaság és könnyű testi sértés miatt feljelentés született. A Barcza Borozó tulajdonosa egyébként a Fidesz korábbi polgármester-jelöltje, Barcza Gábor. Bár többen is videóztak, ezeken a konfliktus kialakulása nincs rajta, csak azt láthatjuk, amint Cseuz Zsolt alpolgármester és Kiss Ferenc kívülről próbál visszajutni a kocsmába, aminek a vaskapuját lánccal és lakattal zárták be előlük. A konfliktust az idézhette elő, hogy az alpolgármester és társa több emberbe belekötött a borozóban, ezért kivezették őket. 

Cseuz a péntek estét még egy pódiumbeszélgetéssel indította, amin a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Zsolt és Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese vett részt: „A beszélgetésben az önkormányzatok és a lakosság zöld energiáját érintő kérdések is megfogalmazódtak. Nagyon tanulságos és építő jellegű beszélgetés volt” – írta posztjában Cseuz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk