Gyönyörű fotókon elevenedik meg nemzeti büszkeségünk, Orbán Viktor hatvanpusztai birtoka

  • narancs.hu
  • 2023. június 17.

Belpol

A miniszterelnök hatalmas méretű uradalmáról Hadházy Ákos közölt felvételeket.

Már a kertészek is végeztek, a státusztörvény vitájának indulásának napjára teljesen elkészült a nagy mű – írja a független képviselő a Facebook-oldalán.

Hadházy Ákos fotókat is közölt Orbán Viktor hatvanpusztai birtokáról, amelyen már csak két medence és három kerti tó vízzel való feltöltését kell megoldani, ha a miniszterelnöknek nem okoz fejfájást a magas vízszámla. A képviselő hozzátette: „a miniszterelnök végre teljes pompájában élvezheti élete munkájának gyümölcsét. Mindannyiunknak fontos lépés ez, hiszen a központi tóhoz futó út a terveken az »elmélkedő sétány« elnevezést kapta, az meg ugye nagyon ráfér a miniszterelnök úrra.”

Hadházy arról is beszámolt, hogy másfél éve egy ott dolgozó munkás végigfilmezte a félkész épületet, a videót megmutatta neki, de nem merte átadni az anyagot. A felvételek szerint a majorság istállói és cselédszállásai közül az egyik valójában luxuskúria, a másik kazettás mennyezetű könyvtár, gyönyörű cserépkályhákkal és antik órákkal belül. Az egyik L alakú épületben rengeteg lakosztály található, szállodai elrendezésben, ez az épület föld alatti folyósóval összeköttetésben áll a kisebb kúriával és a mélygarázsokkal. A másik L alakú épületben hatalmas konyha és több nagy közösségi tér, étterem található, alatta pedig hatalmas élelmiszer raktár, három hűtőszobával. A kisebb épületek a portaszolgálatot és a gépészetet rejtik.

Jó hír: már a kertészek is végeztek, a státusztörvény vitájának indulásának napjára teljesen elkészült a nagy mű. Már...

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, June 15, 2023

A hatvanpusztai birtok hat éve még sokkal kopottasabban festett. 2021-ben Hadházy Ákos a HírTV-be is bevitte a drónfotókat a birtokról, tavaly pedig az Egységben Magyarországért politikusai kiragasztották Orbán vagyonnyilatkozatának hiányzó elemeit a birtok kerítésére. Idén márciusban arról írtunk, hogy üvegház is épült a 13 hektáros területen.

Ma ugyancsak Hadházy adott hírt arról, hogy a birtok és Mészáros Lőrinc nyaralója között valaki harckocsival közlekedik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk